Follow Us

Copyright 2014 Brand Exponents All Rights Reserved

DPF

VAD ÄR ETT DPF?

Ett DPF är ett dieselpartikelfilter och tillhör avgasreningen på ett dieselfordon.

SERVICEBEHOV

Ett DPF behöver antingen service, alternativt bli utbytt, vid vissa intervaller. Det är dags för service då det har ansamlats så mycket partiklar i filtret så att fordonets prestanda sänks. Dieselpartikelfiltret sotas helt enkelt igen. När detta händer tänds en varningslampa.

TVÄTT ELLER UTBYTE

Den dag då ditt fordons varningslampa tänds funderar du kanske på att byta ut ditt DPF. Då kan det vara klokt att fundera på om filtret i övrigt är i så gott skick att en tvätt kommer att återställa dess kapacitet. Detta får du veta om du lämnar in ditt DPF till oss för analys.

EKONOMI OCH MILJÖ

Ett nytt DPF har en hög prislapp, så det kan vara bra att veta att en proffstvätt kan förlänga livslängden för runt en fjärdedel av detta pris. Din trygghet är våra låga fasta priser på DPF-regöring! Att byta ut DPF är dessutom belastande för miljön, men att däremot förlänga livslängden genom en tvätt är miljöbesparande.

SNABB OCH SMIDIG PROCESS

Du skickar ditt DPF till oss i en kartong. Vi analyserar, tvättar och sänder det tillbaka till dig i raskt tempo. Du har inom två dagar ett filter med minst 98% fräsch kapacitet!