Follow Us

Copyright 2014 Brand Exponents All Rights Reserved

OM OSS

FÖRETAGET GRUNDADES

Partikelfilter Stockholm grundades år 2008. Vår verksamhetsinriktning är att effektivt hjälpa både privat- och företagskunder med att sänka sina kostnader vid underhåll av DPF. Våra 10 år av bred branschspecifik erfarenhet gör att du tryggt och smidigt kan skicka ditt partikelfilter till oss, för effektiv och prisvänlig rengöring. Vi returnerar det efter avslutad service till dig tillsammans med serviceprotokoll, kvitto och garantihandling.

VÅRT MÅL

När du väljer att utföra din DPF-tvätt hos oss får du miljövänlighet och en hög servicenivå. Har du några frågetecken så rätar vi gärna ut dem via mail eller telefon. På det serviceprotokoll vi skriver ut åt dig kan du läsa filtrets mätvärden på luftflödet. Protokollet visar värdena ditt filter hade före och har efter rengöring. Visar det sig att du behöver ett nytt filter, så kan du även beställa detta genom oss. Vi finns i Stockholm, men vi har rikstäckande service i samarbete med ASA-Transport och PostNord.

VI HÅLLER OSS UPPDATERADE

Det är viktigt för oss att hålla oss tekniskt i framkant. Vi har vidareutvecklat metoder för partikelrengöring, vilka garanterar dig som kund ett resultat på minst 98% DPF-renhet. Denna effektiva rengöring sker maskinellt genom en kombination av termiska och pneumatiska metoder. Dessutom har vi låtit patentera vår unika metod för destruktion av DPF-sot.